Emmrick

Present utan orsak!

Publicerad 2013-08-26 11:02:00 i Min vardag!,

Trött som aldrig förr fick jag ett gott uppvaknande!
Mannen väckte mig med en kopp nybyggt kaffe & en lite ask som innehöll det där halsbandet som jag viljat ha sedan jag förlora mitt i höstas!

Han är för underbar min man!

Kika in LINN

Publicerad 2013-08-24 14:54:00 i Min vardag!,

Tycker du om barn? Dikter? & helt enkelt tankar?.

Då har jag en blogg för dig!

Linn bor i en trea på söder i örebro med sin familj.  Just nu målar de om inför en flytt till andra sidan stan, första gången linn tar steget.. steget ut ur hemmets trygga vrå och söder första gången på ynka 24 år. Hon fyller sin blogg upp över kanten med sin familj, sin son och sin sambo.
Hon har motivation, vilja och energi! Även om vardagen inte är perfekt.. Som hon själv säger hon älskar att vara mamma, men vissa dagar är man trött.. Att ha barn är ett helttidsjobb och det är hon ärlig med. -"Kärleken till sitt barn och bajsblöjor, två saker som måste upplevas för att förstås."
Jag kan säga att jag avgudas denna människa, denna människa som även är min stora syster.
 
& du kommer till hennes blogg HÄR!
 
 
 
 
 
 
 

Knee high socks!

Publicerad 2013-08-24 14:24:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Äntligen kom turen..  Som jag väntat på att dessa knee high skulle komma in och igår blev jag stolt ägare!
Och inte bara det, mina byxor säljs igen!, Jag ar varit ledsen länge nog för att dom slutade säljas men nu nu är lyckan på topp! -bäst att köpa in ett lager innan dom försvinner.
 
 

Hipp hipp HURRA!

Publicerad 2013-08-24 01:43:00 i Min vardag!,

Det vankades kalas & avskedsfest! Jag & fästmannen fall för trycket & blev barnsliga! Födelsedagsbarnet fick en Barbara!
Skämtet i det hela var att flickvännen flyttar till Gotland för utbildning & till flickvännen Bella vill jag säga LYCKA TILL med studierna :D vi kommer sakna dig!

En väl planerad sjukdom!

Publicerad 2013-08-22 15:56:05 i Min vardag!,

Stressen som har legat i vila brukar sakta men säkert vakna till liv igen. Det är nu en vecka till flytt och här sitter jag med värk i hela kroppen, energin är som bortblåst. En mer välplanerad sjukdom skulle inte passa bättre.. När man egentligen skulle behöva städa, packa och måla det sista.
Samtidigt som mitt liv står i paus i några dagar så har jag även börjat tappa förtroendet, förtroendet för arbetsförmedlingen. Den hjälp dom kan erbjuda.. den är värdelös.. Hade jag viljat utreda mig själv i en persolig invetering så hade jag tagit tag i det, jag hade kontaktat en psykolog. Min hjärna är allt för fucked up för att kunna arbeta genom. Är det något dom kan starta så skulle det vara en kurs för att se positivt, för att inte sjunka så lågt i tankarna att allt är negativt.
Så jag står här en vecka innan flytt, men en inplanerad aktivitet som kallas personlig inventering under 16 veckor med start 2/9 från kl 09.00- hela dagen.. Den dagen jag ska flytta.. Och ett nummer till vem jag ska kontakta kan arbetsförmedlingen inte ge.. What to do?!
 

Perfektion men inte perfekt.

Publicerad 2013-08-21 20:01:00 i Min vardag!,

Kan allt i ett förhållande vara perfekt? Kan en person vara perfekt?
Min man har ett hiskeligt dåligt morgonhumör, han har fel dygnsrytm, och ibland irriterar han mig så pass att det drar av ilska i kroppen.. Men för mig då är han perfektion!
Jag tror att vi behöver väga upp oss själva, delar som vi själv inte har behöver våran partner ha. Vi har under snart ett år bråkat betydligt mer än jag gjort tidigare, dock om mindre viktiga saker.. Skillnaden är att efter varje bråk kommer vi närmare varandra, man behöver tjafs i ett förhållande. Jag tror att om man aldrig bråkar så är det någonting personerna håller inom sig, och det kommer till slut att leda till seperation. När jag ser par som aldrig någonsin säger något drygt eller speglar en perfektion av ett förhållande, då kan jag ana att båda bär på tyngder inombords. Jag och min fästman går att jämföra som bästa vänner, man trivs bäst ihop, men det finns alltid dispyter som kan uppstå.
Det måste komma regn för att man ska uppskatta solsken.

Im a beliver..

Publicerad 2013-08-21 15:53:00 i Min vardag!,

Som många i min umgängeskrets vet så tror jag inte på gud, inte på samma gud som bibeln.. Han som skapa jorden på sju dagar och som vi kan förlita oss på.. Jag har skapat mig en egen tro, en tro som bekymmrar många.. Men för mig då får den mig att förstå varför oskyldiga människor får lämna jordens yta medans jävliga människor får stanna kvar.
Denna religion är inte klar, det finns hittils bara några delar, men jag menar det tog inte en natt för bibeln att skrivas. Så eftersom ytterligare delar nu fallit på plats i min allt för arbetade hjärna så tänkte jag dela med mig igen, nu med uppdateringarna.
För att tillägga - Gud skapa inte gjorden, Precis som han inte står för skapelsen av människan, han skapar bara själen resten det är vetenskap.

Tänk dig en hundfångare (från filmer från usa) där hundarna sitter i gallerburar längs väggarna, dubbla våningar, tänk dig nu inte att burarna är i ett rum utan på ett moln. Framför burarna står en man i vita ja liknande harmensbyxor, men vitt skägg och långt hår, lite som tomten.. ja och en mangel framför denna vitklädda man/könslösa människa.
Det är just det molnet gud är på, han maler fram nya själar, & att mala fram nya själar kan man ju förstå tar ett tag..om vi nu tänker att en kvinna ligger i förlossning, då hamnar en av de där själarna som fanns i burarna i det barnet. Man föds om helt enkelt.. och då undrar förståss folk hur man kan vara med om olyckor och så när det finns burar med själar och det skapas nya hela tiden, Ja svaret är att när man föds då får man även ett dödsdatum. Under den tiden kan man göra precis vad som helst, och du kan själv inte stoppa det.
När man nu tänker har man en dödsdag som är planerad så kan man alltså betee sig precis hur man vill.. NEJ för emellan födseln och dödsdagen så tror jag på karma. Du får helt enkelt stå ditt kast, det kan va att du helt enkelt får en lidande död eller får lida någon gång under din livsperiod.. Sen kan inte herr gud se alla människor på en gång, Ja menar gud är en och endast i Sverige är vi över 9 miljoner människor, Så ibland har något lite tur helt enkelt, samt otur.
Thats my religion!. Resten ja det får man spåna på ett tag till.
 
 
 

Slumra in i bädden så fin..

Publicerad 2013-08-20 04:56:00 i Min vardag!, Mina små,

Alldeles för sent ligger jag fortfarande vaken i sängen. Att somna för mig var det enklaste i livet, men uppenbarligen har jag förlorat den förmågan.. Att lyckas hålla något sådär mitt emellan har aldrig fungerat för mig. Antingen somnar jag för lätt, eller inte alls. Min kropp är trött & ögonen stängs med mellan jämnanrum, men min hjärna är klarvaken. Biverkningen av övertröttheten är illamåendet, och Att kunna somna illamående det är en omöjlighet! Den onda cirkeln av sömnens gåva.

Morgonkaffe

Publicerad 2013-08-19 11:30:00 i Min vardag!,

Häller upp min första kopp kaffe, en droppe spills ut. jag står där genast med tanken i huvudet medans jag snurrar runt i 360grader för att spana in rummet, ska jag torka upp droppen? Jag bor i en ungkarlslya med två män..  & män går det inte att ändra på!
När man senaste dagarna tittat på carrie bradshaw & hennes stilfulla skrivande, vid fönstret med sin laptop i knät, ciggen i handen & ibland något så flashigt som en cosmopolitan.
Här sitter jag med en cigg i handen som jag  trotts min stränga ekonomi fått lyxa till det med  av märket marboro light för att min kiosk inte hade mina billiga cigg.. & brevid mig har jag ett glas unket gammalt  vin sedan helgen & soppåsar fyllda med ölburkar.. jag vet inte vad som är värst, tanken att jag sitter här nu, eller att jag om två veckor inte har en balkong att kunna röka på. 
Jag har sovit ett flertal timmar för mycket, endast för att jag var uttråkad och allergin mot mina två katter vägrar släppa denna morgon trots allergitabletterna.
Det är tur att jag ska ta mig till min syster idag, få komma bort och måla möblerna till flytten, i en dröm om att vi kommer få det perfekt placerat i lägenheten.

 

 

 

Ska det vara såhär kallt?

Publicerad 2013-08-19 05:33:00 i Min vardag!,

Klockan är 05.31.. jag har placerat mig ute på altanen bärande fästmannens vinterjacka. trots dt känner jag ilande vindar & det känns som att när som helst kan snön komma..! Längtan efter hösten börjar sakta avta nu när den verkligen kommit.
Brukar det vara såhär kallt redan i arugusti?. Och tanken på att rönnbären redan är så många att knappt bladen syns på träden skrämmer mig.. Det kommer bli kallare än jag önskat. 

Mår som man förtjänar..

Publicerad 2013-08-18 13:27:00 i Min vardag!, Mina små,

En lördag med timmar av promenad för att se nya området vi bosätter oss i och tvättning när mörkret fall in.. det fick mig & fästmannen att förtjäna en spontan utgång..Shots & fyllemat. Oerhört roande men idag vill jag inte ens titta på mitt konto. Och tanken att jag nu i mitt tillstånd ska efter koppen kaffe ut på promenad igen..det är inte bra! Tur iaf att syster tänker ta med mig på loppis, det är målpunkten på promenaden.
 

Gud, om du inte kan göra mig smal, gör mina vänner tjocka

Publicerad 2013-08-18 03:29:00 i Min vardag!,

Samhället är som en pjäs & vi är skådespelarna.. Man måste ha ett visst utseende för att vara huvudperson. Är man tjock måste man kompensera det med pengar, ja eller att kämpa extra mycket med ett snyggt utseende för att få "status" Man måste se ut på ett visst sätt för att bli accepterad.
Jag läste på en blogg där en tjej kommenterat att bloggaren bör träna & äta rätt.. Är det andras ansvar att få oss att "lyckas"?  att få oss till en sise zero som man brukar säga.
jag kan som majoriteten av befolkningen säga att jag vill se bra ut, jag vill bli smal.. men är det någon annans rätt att säga det till mig? Så många människor som faktiskt är nöjda med sina kroppar trotts vikt.. jag må ha tagit några glas vin när jag nu skriver detta inlägg.. men det är inte motiverande att höra andra människor säga att man har bilringar eller att man bör äta någon annan mat.. Jag har motivationen att bli en "skådespelare" i denna värld, mest för att jag vet hur det är att vara statist.. men endast jag kan ta mig dit.. OM JAG VILL!
Men ska jag verkligen behöva det?

Det var en gång...

Publicerad 2013-08-15 00:34:00 i Min vardag!,

Det var en gång en flicka med stora drömmar. Redan som liten hade hon livet fullt planerat.. hon skulle nu ha varit färdig utbildad, vara fast anställd och vänta sitt första barn..
Den flickan var jag.

Planeringar fungerar aldrig. Man ser allt för mycket lycka i filmer att man tror sig få leva glamoröst och lyckligt när man blir vuxen.. Men när blir jag vuxen? Jag har stött på många gropiga vägar, vilket har fått mig att sitta fast.
Jag har nu insett att mitt liv, mitt vuxna liv börjar vid 30.. TIDIGAST!.
Jag har lärt mig en sak på vägen.. Följ aldrig strömmen, Följ mig själv vart det än kan ta mig & vad än omgivningen ger för respons.

Hade jag fått "spela" om mitt liv hade jag valt en annan väg. Man ser inte verkligheten fören det är för sent.

Cravings!

Publicerad 2013-08-14 16:24:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Är det någonting min kropp är duktig på då är det att vara periodare. Då menar jag självklart inte periodare som alkholist, ja menar periodare av cravings!
Det jan vara allt från att jag äter ofantliga mängder av just den specifika saken till att jag endast äter det i veckor..

Jag har haft perioder där jag endast äter potatismos eller havregrynsgröt.
Men just nu handlar det om något så mycket bättre! Det är morötter, nyttiga morötter.. KOKTA!

Jag vill ha kokta morötter till allt!
& tur var väll det!?

 

 

 

Sömnen är en gåva som sig själv förtär.

Publicerad 2013-08-14 04:15:00 i Min vardag!,

Jag säger min dag har funnit alldeles för länge. Mörkret övergår snart till ljust & jag har ännu inte kunnat få till en blund.

Ska det verkligen vara så svårt att kunna sova?
I drömmarnas värld ska man kunna komma bort från verkligheten.. Men i mina drömmar nu är det mer panik & ångest än vid vaket tillstånd..

Jag ger mig på ett försök till sömn med en stor kopp te!

Bekvämligheten är slut..

Publicerad 2013-08-13 12:15:00 i Min vardag!,

Nu är bekvämligheten slut och "allvaret" hos arbetsförmedlingen har startat.

Vakna av lukten av kaffe, älsklingen höll en nybryggd kopp under näsan för att jag ska komma upp på bästa morgonhumör! Kaffe slår aldrig fel!.
 
Nu är det på allvar, nu idag börjar jag ungdomsgarantin.. det säger er kanske ingenting, men då kan jag medela att det säger mig inget heller! Dom skickar brev på brev om information.. men det finns inga förklaringar, bara ord.
Jag hoppas inte allt för mycket på arbetsförmedlingen, man har inte allt för stor tillit till hjälp när första meningen var -"det är inte så många som kommer ut i arbete via oss, utan det lättaste &  vanligaste är kontakter"...
& varför finns ni? Ja om man bortser från platsbanken, den delen är solklar!.
 
Nu häver jag i mig min morgonsmoothie i hopp om att jag hinner i tid.

 

Jag känner att jag inte behöver klä mig respektabelt fören dom beter sig så ;p

God natt

Publicerad 2013-08-13 03:47:00 i Min vardag!, Mina små,

Nu känner man att sommaren är slut. Till min nattliga cigarett behöver jag dra på mig min morgonrock. Näsan blir lite kall & det är precis vad jag har väntat på!
Jag är återigen vaken alldeles för sent..
Imorgon vankas det tidig morgon med möte och promenad.. Att jag aldrig lär mig.

Nu är det läggdags för oss på min gatan hemma i stan... GOD NATT

DAGENS MIDDAG!

Publicerad 2013-08-12 21:56:00 i Mina små, Recept/Mat!,

Stekta ägg
Kycklig kryddad med röd currypasta
Täck med ostsås
Kokta morötter

Fyjäkla enkelt & SUPERGOTT!

Till efterätt banankaka!
1 banan
1dl kokosflingor
1dl mjöl
1 tesked vaniljsocker
1 tesked bakpulver
2dl grädde
Mörk choklad & lite sirap :)

Jag valde att toppa med glass & det blev inte allt för pjåkigt!

Även en annan liten gosse njöt av kakan ;)

För det är bara REGN hos mig..

Publicerad 2013-08-12 16:49:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Här sitter jag redo att ta mig en promenad. Men lika ledsen som uppenbarligen molnen är jag! Det regnar som bara den.. som de senaste två dagarna. Jag och regnkläder har aldrig gått ihop, ungifär som termobyxor. Men jag har förstått att det är dags, det är verkligen dags att släppa taget och köpa både regnjacka och stövlar!.

Så har kikat runt lite, för att se om någon kan passa mig i smaken & hitta några stycken som till och med jag kan tänkta mig.

 
Lyx: nr1 nr2 nr3
Budget: nr1 nr2 nr3 nr4
 

Stövlar!
 

Nytt utseende

Publicerad 2013-08-12 03:58:00 i Min vardag!,

En timma, en timma tog det att få ordning på bloggen.. Jag kan ingenting med datorer, & ännu mindre kodningar!
Och fästmannen som fått fixa bloggar förut var inte nöjd med hur det fungera på blogg.se.
Men med lite om & "män" blev det tillslut någorlunda som jag ville ha det :)

Även om jag fortfarande är osäker på headern.. Men håller mig lågt för ett tag ;p

 

Låt maten tysta munnen..

Publicerad 2013-08-11 20:30:00 i Min vardag!, Recept/Mat!,

Jag har en favorit när man själv tappat fantasin till vad som skall bli till middag. Arlas app!
Flertal goda recept, även om jag ofta ändrar lite från grunden.

Idag blev det denna goding!
+kyckling & morötter.
- persilja ^^

Söndag ännu en gång..

Publicerad 2013-08-11 13:15:00 i Min vardag!,

Som vanligt en helg har det varit full fart på gatan här i stan!
Alkohol som förtärts, spel som har spelats & välkomnade gäster :)
Jag summerar - en alldeles utmärkt helg! Nu är det söndag & så fort regnet bara kunnat sluta falla så det kan promeneras & målas stolar..

Frukost!

Publicerad 2013-08-11 10:11:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Jag är ofantligt dålig på att äta frukost, det kan idag bero på mina sömnvanor men jag har i stort sett aldrig ätit frukost.. När jag jobba blev det en banan eller blåbärssoppa..
Det finns inte mycket jag tycker om att äta till frukost, och jag mår mest bara illa när jag vaknar.. Men idag, idag slog jag till på stort!
En hederlig kopp kaffe, tranbärsjuice & smoothie, samt standarden äppelcidervinäger! (Ett glas vatten med en matsked äppelcidervinäger i)

Smoothie: Ett päron, ett äpple & tre jordgubbar & ingerfära som fick en skvätt apelsinjuice i.

& Klaga inte på min dåliga datateknik ^^

 

Smile!!

Publicerad 2013-08-10 16:33:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Inte en nyhet att rökning bidrar till fula tänder.. Och jag som rökare brukar oftast inte le.. Ja anda orsaker också, då jag alltid haft problemtänder!
Jag brukar inte tro på vad som står på förpackningar, det ska bli flera nyanser vitare på magiskt kort tid! - fungerar aldrig! Men till min stora förvåning så finns det 1, en tandkräm som faktiskt fick mina tänder snyggare, resultatet började komma efter kanske två veckor & har ni försvunnit eftersom jag inte inhandlat en ny tub på två månader utan kör gamla hederliga prpsodent som lätt slinker ned i handlingen.

Lätt värt att testa!

Exalterad av att bränna pengar!

Publicerad 2013-08-08 16:48:00 i Min vardag!,

Jag kallar det inte beroende, men mitt kort fattar snart eld.. Jag älskar att handla!
Vad som handlas läggs ingen vikt i, men att det handlas. Att göra små fynd hit & dit är helt galet roande!
Idag var jag exalterad bara av att handla allergitabletter & tillbringare.. Så det slank ned några matlådor också.. & igår blev det storshopping på inredning!

I brist på annat..

Publicerad 2013-08-07 14:24:34 i Min vardag!,

Ensam vaken av två i hushållet.
Det där med att ställa om dygnet, det verkar inte gå som planerat.. Somnar man klockan 07.00 så kan man inte förvänta sig mer än att vakna på eftermiddagen..
I brist på annat har jag dragit med mig ett kopp nybryggt kaffe ut på altanen för att kunna njuta av morgoncigaretten. När jag är såhär uttråkad som jag är nu, då är det ett ypperligt tillfälle att läsa nyheterna, att komma ifatt vad som händer i samhället.. Men till min stora förvåning har det tagit slut på allvarliga saker.. Uppenbarligen!
 
Nyheten!!
 
 

Om jag får bestämma så stannar vi här hemma, spar på vårt krut & går inte ut!

Publicerad 2013-08-06 18:52:00 i Min vardag!, Recept/Mat!,

Efter gårdagens bravader så har vi hållit oss i sängen hela dagens timmar, ja om man bortser från den "friska" luften på altanen 5 minuter hit & dit..

Men jag fick äntligen tid till att slå på stort & laga husmanskost! Som jag längtat! Det blev kålpudding!

Kålpudding:

1 kålhuvud (1/3 kg)

2msk sirap

600g köttfärs

2 dl vatten

Salt & peppar!

Bryn kålen i en stekpanna ställ av & blanda i sirap. Lägg halva satsen kål i botten av en form & sedan köttfärsen, lägg den andra hälften hål som ett lager över & ställ in i ugnen på 175 i ca 45 min! KLART!

(Jag valde att koka kålen, fungerar lika bra!)

 


Lisa blanda till whiskey sour att gotta sig på innan utgången igår!:

whiskey 4,0 cl
Citronjuice 2,0 cl
Sockerlag 1,5 cl
Lite äggvita ger skum

Måndagsvin

Publicerad 2013-08-05 21:29:41 i Min vardag!,

Trotsar kroppens tillstånd, lägger på ett lager smink, plattar håret & tar en öl! Jag följer med strömmen, det killarna vill ler jag glatt emot & lägger in en extra växel. Det var ändå fästmannens dag att få bestämma vad som skulle roa oss!

Så det blev standard i stressen tonfiskröra, jag som längtar efter att få laga husmanskost! Det blir imorgon!

För eller emot?!

Publicerad 2013-08-05 14:05:00 i Min vardag!,

För några år sedan blev jag gravid, jag var inte dum nog att inte skydda mig, utan den där lilla procenten som det står den blev jag gravid av!
Jag var inte redo för barn, jag hade ingen inkomst, inget eget boende, och "fadern" ansåg jag aldrig någonsin bör skaffa barn.. Jag gjorde abort!
Jag har senaste tiden hört flera anse att abort är fel.. Jag undrar hur?! Man brukar säga att även om man inte håller med skall man ändå förstå & respektera andras åsikter, men jag kan verkligen inte förstå!

Om ett barn inte är önskat av olika orsaker bör inte barnet få bli till heller.. Ett barn förtjänar mer än så, än att födas endast på grund av dumhet eller för att gotta sitt eget samvete?!

Sen kan jag själv anse att abort är inte något man ska använda sig av för att man är korkad.. Det är inget skydd som även vissa verkar använda sig av!?

When I hear you talk like that it makes me wonder, is there a point?!

Publicerad 2013-08-03 18:34:14 i Min vardag!,

I väntan på att grönsakssoppan ska värmas upp sitter jag på altanen & känner mig lika trotsig som en gammal människa, en sådan person som haft en vana hela livet som den sedan ska fråntas vid hög ålder.. Oftast för att barn & barnbarn vill att de ska må bra eller för att ålderdomshemmet har bestämda regler.

För mig är det förstådd bara trotsen som är den samma, fast jag trotsar mig själv, mig och min kropp.
Idag vakna jag yr, benen känns vingliga & andningen är tung. Och som vanligt så ska även axeln återigen ha ett utbrott med kramper som strålar ned i armen. Efter lite astmaspray så slår även hjärta i 190. Detta är nu min andra cigg idag, så jag har varit duktig, men fortfarande, varför avstår jag inte?!
Det skulle vankas barnvakt & partaj idag, vi får se hur kvällen slutar, om jag kommer utanför dörren.. Jag vet ju att med yrseln så är höga klackar att avstå iaf! :)

Barnpassning & några välförtjänta saker!

Publicerad 2013-08-03 16:19:00 i Min vardag!, Theo-bus,

Fredags nöje som arbetslös är klädkonsumation & alkohol!
Denna dag erbjöd en visit på stan med vännen, lite nya inköp på rean innan det blev dags att "leka mamma".
En helkväll hos syster för att passa theo-bus, medans syster fick roa sig till moneybrother mfl.

Kände mig välförtjänt till några öl ute på stan sista två timmarna innan stängning, så det var just vad det blev :)

 

 

Nostalgi

Publicerad 2013-08-01 21:38:00 i Min vardag!,

Efter några glas vin, diskussioner & 90tals musik så känner jag nostalgi, jg längtar tillbaka till tiden all teknik inte börja på i!

Jag saknar när man var lycklig för en Nokia 3310, eller första kamera mobilen, när man fick en stationär dell dator & man fortfarande använde hemtelefon med tråd! Musiken, kläderna & att man kunde gå tills djuraffären med en lapp för att få köpa ett djur.. Det var så enkelt och fridfullt känns det som.

Idag ska man ha allt, iphone, iPad, macbook, vissa kläder för att passa in och inte ens en vanlig kaffebryggare duger, man ska ha kapsel som skapar ens morgondryck! Det ska va en viss stil det ska va så enkelt & okänslolöst att ett mord kan ske på 5minuter...

& den viktigaste tekniken ligger på att skapa robotar som tar över jobben & nya mobiler.. Vad hände med samhället, den där växthuseffekten & en lösning till bensinen den glömdes bort..( jag vet elbil med det räknas inte!)

En liten kräftskiva på öster

Publicerad 2013-08-01 01:25:00 i Min vardag!,

Spenderat kvällen hos mamma & hennes respektive, en liten kräftskiva bjöds det på!
Vin & spel, paj & kräftor.. Kunde inte ha blivit mysigare, fast det är ju aldrig fel att vara på visit där :)

Nu slår vi oss ned fästmannen & jag, det blir spel återigen!

 

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela