Emmrick

Första advent

Publicerad 2013-12-01 21:26:00 i Min vardag!, Recept/Mat!, Theo-bus,

Tiden går så fort att man inte hänger med.
Idag är det första advent, första luckan öppnad, första ljuset tänt.. & jag bjöd mig själv på lite trevlig julstämmning. Till frukost/lunch blev det smörgås med rödbetssallad & köttbullar,samt tomtegröt med kanel, såntdär som man åt när man var liten på julen. Man kan aldrig bli för vuxen för julkalendern, inte jag, så sälvklart slog jag på svt play & kika. Självklart blev jag besviken, men hoppas på att nästa avsnitt är bättre.. Det verkar vara en standard, alla program blir sämreoch sämre.
 
Trots min dåliga hals, hosta & snuva tog jag mig till syster för adventsfika. Det blev inte så mycket fika med tanke på hur fort tiden gick. Men jag har då allt med mig några bullar hem, så jag kan unna mig en till efterätt. 
 
 
 
 
 
Lussekatter:
50 g jäst
100 g Arla® Svenskt Smör
5 dl Arla® mjölk
250 g Arla Köket Kesella® kvarg
1 g saffran
1 12 dl strösocker
1 12 tsk salt
17 dl vetemjöl
russin
1 st ägg
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela