Emmrick

Frustrerad

Publicerad 2013-12-02 15:55:00 i Min vardag!,

Fördelen med att jobba samtidigt som man är inskriven på arcus (program via af) är att jag får en bättre utbetalning, eftersom jag får från försäkringskassan de timmar jag inte jobbar.. Men nackdelen är att skriva i och förstå blanketterna.
Jag har alltid tyckt det varit svårt, och misslyckas varje månad att fylla i felfritt. Men när man även ska fylla i sina timmar man jobbat så känns det som att jag ska lösa suduko, den svåra leveln. Har dom gjort så med flit, för att ingen ska kunna få en någolunda hyfsad och rätt ersättning, eller är det bara jag som inte tagit mig tid eller intresse till att förstå? Man kan ju inget annat än önska att man kommer in i skolan nu, så man slipper allt krångel för att få sin utbetalning. Det är vad jag saknar med att ha ett heltidsjobb, att aldrig någonsin behöva tänka på att lönen inte ska komma i tid eller att det ska bli fel, det sköter någon annan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela