Emmrick

Julgran

Publicerad 2013-12-12 20:16:00 i Min vardag!,

Jag har varje år fått ha en ståtlig julgran i vardagsrummet, som ger ett mysigt ljus & ett pirr i magen av julstämmning. Man får känna sig som ett barn igen.

Men jag är vuxen & bor nu inte längre hos min mamma som ordna allt kring jul.. vilket innebär att det ligger på mig att få till den där perfekta julen. Som ni säkert redan vet är jag en trygghetsmänniska, inga traditioner får brytas, och just därför sitter jag här & funderar.

Traditionen har varit en stor och fin kungsgran, men för mig är det en dröm då ekonomin inte riktigt tillåter det..och bilden av hur den lilla grankvist jag tog in massakerades på två dagar av mina små, får mig till tanken, hur ska det gå med en gran? Att helt strunta i gran finns inte & det både skär i mig att ens tänka tanken & jag trodde aldrig det skulle komma ur min mun att jag ska nog köpa en plastgran! Något så vidrigt!

Det är redan illa att den måste vara av plast, men färg på den skulle jag aldrig kunna tänka mig att köpa! Jag vill ha någon som kan se lite ”verklig” ut iaf, även om den inte luktar jul.

 

Jag kika runt lite och fann dessa ( 1 2 ), men eftersom jag inte kan något om hur hög en gran brukar vara etc så skulle jag vara tacksam för att få höra vilken ni rekomenderar :)

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela