Emmrick

Till Länstrafiken!

Publicerad 2013-12-12 21:00:36 i Min vardag!,

Kära Länstrafiken
 
Det är med nöje jag delar med mig av mina åsikter till er om er, jag har nämligen läst på eran hemsida att det viktigaste målet för er är att öka det kollektiva resandet, samt att det varit svårt att missa era "undersökningar" på stan.
 
Jag åker inte buss så ofta längre, då jag anser att det är både enklare, snabbare och bättre för min ekonomi att ta cykeln. Men det händer att någon helg då & då eller som just idag, att jag behöver ta buss hem från jobbet.
 
Jag tycker det är jättebra att ni har tagit bort kontanter för att förhindra rånförsök på bussarna, det kan jag tro är en lättnad både för personal och resenärer.
Men om man som i mitt fall inte har pengar på kortet, hur ska jag kunna betala för bussen då? -jo jag ska självklart använda sig av mobilen, men har man inget abonnemang blir det ganska knivigt där också. Men ni har verkligen tänkt till!  För det finns även automater, där man kan betala med mynt & vips så är allt löst.
 
Det tänkte jag på när jag åkte till jobbet. Jag växla pengar, eftersom sedlar kan jag inte stoppa in, förståeligt! Och tänkte att allt var frid & fröjd..
För att tillägga så jobbar jag vid en gymnasieskola, så det är många resenärer hela dagen, varje veckodag. Men ändå finns det ingen automat på någon av hållplatserna vid skolan.. Hmm inte på den därefter heller, utan jag var tvungen att promenera en stund för att komma fram till automaten som låg på vägen hem & busslinjens sträcka, mest för att man inte kan gå på bilvägen utan på de krokiga gångvägarna. Det är just vad jag vill påpeka till ert intresse, det är inte vad jag önskar göra varje gång jag till någon förmodan måste ta buss. Det innebär att man missar bussen och får vänta på nästa i letandet om man har otur.
Men de finns iallafall, och det är jag glad över. Men jag skulle gärna vilja att ni kan belöna mig efter den gratismotion jag får (inte alls dåligt, motion behöver jag), jag skulle vilja att automaten i fråga kan fungera när jag väl ska använda den.
Det är automaten vid trumpetaregatan ifall ni till någon förmodan skulle vilja göra era resenärer som har råd att åka med er lite mer nöjda!
 
Tack på förhand!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela