Emmrick

Det tar lite längre tid att bli vuxen.

Publicerad 2013-11-05 20:31:53 i Min vardag!,

I vår värld ser det ofta ut så att de som inte förtjänar det får "vinsten", och för att förklara - de som inte har omtankte & ett gott hjärta. Det är alltid de med dålig attityd som får det dem önskar. Jag är inte världens bästa människa, varken i gott eller ont. Jag är lat & väljer oftast mig själv i första hand, dock försöker jag att i så liten mån som möjligt, med andra ord inte irritera & störa andra människor med vem jag är och vad jag uttalar mig om. Alla önskar vi guld & gröna skogar, men just önskar jag bara att få ha ett jobb så ekonomin räcker till. Och då menar jag inte ett jobb via telefon, det kan alla få, jag vill ha ett jobb inom vård/barnomsorg där jag faktiskt kan göra nytta, alla behöver vi känna oss behövda. Jag vill jobba inom omsorgen, jag vill ge intryck & behandla andra, precis så som jag skulle vilja bli behanlad när jag själv är gammal eller sjuk. Ja allt utom missbruk, för det vet jag att jag faktiskt inte skulle klara av utan att bli en "dr cox".
 
Jag är vuxen på andra sätt.. Detta kanske är ett sätt att få mig själv att inse att bara för att jag är arbetslös är jag inte omogen och dum. Jag kan ta mig dit jag vill, det tar bara lite längre tid.
 
Jag har börjat, jag har sökt skola & håller både tummar och tår!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela