Emmrick

Helgnöjet består av städning.

Publicerad 2013-11-24 14:13:00 i Min vardag!,

Mitt liv just nu handlar om att städa, rensa & jobba.
 
Efter en dag igår av rensning för andra gången i "barndomshemmet" stod det på schemat att städa i mitt nuvarande hem hela förmiddagen idag. Nu vankas det återigen ett besök på stallgatan. Det är hemskt att flytta, men det är ännu hemskare om man som min mamma har sparat allt från -94. Alla gamla skolarbeten, alla gamla skolböcker & allt pynt. Efter två dagar är nu allt rensat & nu vaknas det att städa rent hela lägenheten så besiktningen går igenom imorgon.
Det känns konstigt, hela mitt skyddsnät, mitt hem är borta, och idag är sista gången jag besöker det. Det kanske är så det är att vara vuxen, att leva i osäkerhet & riskfyllt. Osäkra & känsliga Emma kommer fram ur mig, paniken att det blir en förändring, att det som alltid varit inte längre är kvar. Det var vårt hem, familjen pettersson´s, även om ingen bott där på 2 månader.
 
Dags att kila iväg..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela