Emmrick

Helgens sista dag

Publicerad 2014-02-02 18:33:00 i Min vardag!,

Blev en promenad upp på stan på de oplogade trottoarerna, trots snö & slask söndagsfynda vi. En onepice till mig & en vas till hallen. Jag tycker onepice's är så gräsligt fula, men jag måste erkänna att det är bekvämt! Även om det känns som man har på sig något en treåring bör ha. Egentligen vill jag bara slå mig ned i soffan nu, men som standard hos oss en söndag vankas det tvättid, matlagning & räkna matematik. Jag kunde haft ett bättre avslut på helgen. Men jag har tur, när jag känner att orken börjar svikta kan jag bara kika in i sovrummet & se en underbar och söt man sussa. Då känns det hela mycket bättre med tanke på att det är för honom och vår framtid som jag gör detta.
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-02-04 20:26:56

Sv : Haha ne inte jag heller :p gillade den verkligen när jag va liten den är lika bra fortfarande och luktar lika gott :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela