Emmrick

5 Djur du tycker ser roliga ut.

Publicerad 2014-01-26 16:37:13 i Min vardag!, bloggutmaning,

Det är idag sista dagen på temat djur i bloggutmaningen, det avslutas med 5 djur jag tycker ser roliga ut. Tycker denna "fråga" var lite svår, med tanke på att jag oftast tycker de djur som ser roliga ut antingen är äckliga eller charmiga bara. Men jag har då allt fått ihop en liten lista efter lite om och men.
 
 • Näbbdjur. Det är ett av exemplaren på det jag tycker ser roliga ut, men ändå har lite charm i sig.
   
 • Blobfish.Fick för länge sedan syn på en sådan på facebook ( där hittar man allt), Tycker dom ser extremt roliga ut för att dom ser ut som en gammal sur gubbe, men de ser ändå så gele aktiga ut & det gör dem äckliga.
   
 • Näsapa.I vanliga fall tycker jag apor är så ofantligt söta, och skulle allt vilja ha mig en orangutang. Men denna "arten" kan man endast skratta åt. ser smått ut som de har en dase i ansiktet, vilket är komiskt med tanke på att de "raggar" med den, ungifär som män gör med dasen.
   
 • Manet. Det ser ut som något från urtiden, och jag tror att jag tycker dom ser roliga ut efter att jag sett hitta nemo.
   
 • Hammarhaj.Man behöver inte ens ha en förklaring varför dom ser roliga ut.
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela