Emmrick

Kan det inte sluta snöa?

Publicerad 2014-01-15 17:33:00 i Min vardag!,

 
Nu känns det som jag är anställd på riktigt! Ipad, nyckel & placerad på en avdelning. Det är fortfarande nytt och känner mig osäker på vissa punkter, men jag har mina arbetskamrater som ger mig råd & tips om allt, känns toppen att få jobba med dessa människor!.Jag trivs med allt, bortsett från cykelturen till jobbet. Kan bero på att snön inte slutar falla! Det snöar konstant och vägarna är inte plogade, jag hade nog det värsta cykelturen på länge idag så jag fick helt enkelt kliva av och spatsera större delar av vägen.

Efter att ha bott två vintrar på norr har man uppfattat att det är ett lågprioriterat område för just plogning, kan bero på att det inte är så mycket jobb här kanske, näst intill bara bostäder. Men idag hade plogbilarna sovmorgon i hela stan! Så jag fick kämpa i drivorna.Finns det inget slut på detta snöande? Jag må älska när det är kallt (utomhus) & snön är mysig, men till en viss gräns, som till exempel innan december slut!Nu under dessa kyliga dagar har det känts som att jag bor i en villa (läs stuga), eftersom temperaturen i lägenheten är enligt mig endast någon grad varmare än utomhus. Trots att elementen är på högsta, är det fortfarande kallt fläckvist på elementen.

Hemkommen från jobbet och jag bävar nu inför träningen som gäller, hade det inte varir för att jag har andra ärenden hos min syster och även behöver handla (affären ligger på vägen) så hade jag spart på mitt krut och inte gått ut! Jag hade helt enkelt tränat hemma. Inte för att träningen ger några resultat, kan bero på att jag precis börjat, eller för att jag älskar mat. Men jag tänker såhär, jag går iallafall inte upp i vikt (förhoppningsvis)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela