Emmrick

Kärt barn har många namn

Publicerad 2014-01-19 19:27:06 i Min vardag!, Theo-bus,

Jag är en otroligt barnkär människa, även om jag tycker det är skönt att kunna lämna tillbaka barnet jag lånar för att bara kunna göra precis vad jag vill! Vi satt igår och diskutera barnnamn, och jag tycker redan synd om vårat framtida barn, vi diskutera det mest för att jag är så otroligt fast i att jag vill ha barn, gärna redan igår. Max är en realistisk människa, vi ska ha en stadig ekonomi, fast jobb och körkort, vilket innebär att vi först ska börja och avsluta universitetet. Jag har endast som krav på mig själv att jag ska ha körkort, jag vill inte känna mig fast, utan jag vill kunna ta mig dit jag vill när jag vill.

På så sätt förstår jag också att innerst inne är jag nog inte redo, med tanke på att då hade jag kämpat med körkortet, och inte bara lagt det åt sidan när snön kommer varje år (även om det alltid tar till hösten efter att snön försvunnit för mig att börja igen). Egentligen vet jag att max har rätt, det är så pass mycket vi skulle behöva förändra för att ens tänka tanken! Men i ett par år framöver får jag iallafall gå med tanken att dagen kommer komma och klura ut det finaste namnet jag kan komma på, eller ett flertal med tanke på att mitt barn ska ha lika mycket namn som mig, dvs 4 (& två efternamn), för kärt barn har många namn!

Så vad säger ni kära läsare, har/hade ni några krav på er själva innan ni skaffar/skaffa barn? 
 
Till detta inlägg lägger jag in en bild på det finaste barnet jag beskådat! Mosters älskling.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela