Emmrick

Perfektionen raseras.

Publicerad 2014-01-29 18:06:49 i Min vardag!,

Jag är en sådan människa som gärna framhäver det fina i livet, trots att jag egentligen är en människa som bor i en svinstia om vi inte har gäster över, små detaljer från julen är kvar, men har verkligen ingen ork att ta bort dem än, jag har inte kroppen och förmodligen inte hälsan till att skryta heller. Men ja menar vem vill dela med sig av sånt som är negativt med/hos en även om man gärna skulle vilja skriva endast för att få ur sig det? Kanske skulle ge skadeglädje till många, men man vill ju inte vara den där som absolut inte har något att komma med.
Men idag är en dag jag är frustrerad, jag är trött på allt och inget, motivationen till att ens stanna vaken är som bortblåst. Trött efter för lite sömn och för "hårt" arbetande, så kommer man hem till en svinstia och det blev min uppgift att ta ordning på den. Jag har fått en bunt med papper från jobbet att läsa igenom och läxorna ökar för varje dag. Kanske man borde ta och uppfinna den där tidsmaskinen och åka tillbaka några år? Det jag saknar som mest för stunden är att få bo med mamma, att inte behöva vara helt självständig, för det tar något så enormt på krafterna. Så även om jag gärna vill framstå som så "perfekt" som möjligt så ville jag ändå skriva av mig, det lättar lite på negationen i kroppen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela