Emmrick

Spar på mitt krut & går inte ut.

Publicerad 2014-01-27 20:21:11 i Min vardag!,

Jag bestämde mig för att avstå matte lektionen idag efter jobbet, jag har ändå inte gjort det jag ska så ligger redan efter, så mycket värre kan det inte bli! Jag har saknat att få umgås med min fästman, känns som vi inte fått någon kvalitetstid, bara korta trötta stunder, så ville spendera tid med honom. Dock hade han varit vaken senaste dygnet & ligger redan i sängen och slumrar. Tur att den 14e närmare sig! Eftersom det är min födelsedag har vi bokat in oss på bio & resturang, det blir som varje år att slå ihop både födelsedag och alla hjärtans dag. Samt att vi har förlovningsdagen i mars, så slutet av vintern ser jag fram emot. 
 
Har uppmärksammat att jag har två uppgifter, 15 sidor matte & ett prov att klara denna vecka, då är inte psykologin startad än, så tänkte helt enkelt avsäga mig den. Psykologi är inget jag behöver för att läsa vidare så känns egentligen bara onödigt att slita ut mig allt för mycket medans jg jobbar. Tänkte snart göra min älskade sällskap, mina ögon är på väg att slockna de med.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela