Emmrick

Star wars ätpinnar

Publicerad 2014-01-07 22:18:00 i Hemljuvahem, Min vardag!, Tips & trix!,

Äntligen har de kommit! Jag beställde dessa i julklapp till fästmannen, dock så kom det aldrig några till jul. Kan inte klaga på coolstuff eftersom jag kunde se via kollinr att det blivit inlämnat till posten. Och deras kundservice är top notch! tror aldrig jag blivit bemött så bra, trots att  det inte var deras "fel". Tummen upp för dem härliga kvinna jag talade med :)
 
Här hemma är vi star wars nördar, och mannen min har köpt in stora kartonger med nudlar, så det kunde inte bli mer passande. När jag såg dom ville jag helst köpa darth vaders, men tyvärr var det slutsålda. Enda anledningen till att jag inte ville ha dessa med luke är för att de såg så plastiga ut på hemsidan om man jämförde mot de andra två. Men jag kan dock säga att det var det inte, betydligt bättre än förväntan. Synd att dem är slutsålda just för tillfället eftersom jag är grymt avundsjuk på fästmannen nu, och vill ha ett par egna! Sitter förväntansfull tills de kommer in i lagret igen.
Mannen är dock så förälskad i dem att han vill inte äta med dom, de är tydligen till för fina tillfällen, så de får gå upp på starwars hyllan så länge.
 
Ni hittar dessa skönheter HÄR!
 
 

Kommentarer

Postat av: Sheilla

Publicerad 2014-01-13 21:51:50

Tävla och vinn två länkar, fin blogg förresten, kram😊
http://www.nattstad.se/Sheilla/veckans-tavling-vinn-tva-lankar-11847308

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela