Emmrick

Tatuering i tanken..

Publicerad 2014-01-22 16:19:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Man läser bloggar & statusar hit & dit om vad de vill eller har tatuerat, men väldigt många tänker inte efter före som man brukar säga. Jag kan inte säga att jag själv är något bättre, men man lär sig av sina misstag. Att tatuera mig var nog det dummaste jag har gjort, till och med en sämre genomfärd tanke än alla jag hade när jag gjorde revolt i tonåren.

Men lite på lyset en kväll & den andra blev till när min själsfrände hastigt gick bort då är man inte riktigt klar i tanken. För det första blir det inte alltid så bra resultat som man hoppats, men det ändrar inte faktum att man ska leva med det resten av livet. Jag har bestämt mig att ta bort mina tatueringar, dock är det inte gratis så kommer förmodligen inte ordnas än på ett tag.

För mig påverkar mina tatueringar mig dagligen, något som jag inte tänkt på alls till i år, fast jag då haft dem i över tre år. Med tanke på min arbetsplats behöver jag varje dag gå iklädd långärmat, samt med hög ”krage”, för de får inte synas. Idag är det inte så enorma problem, förutom att jag inte kan klä mig i det jag vill, men att spendera sommaren i samma stil är inte riktigt något jag ser fram emot. Jag tror att folk behöver tänka till en extra gång, speciellt innan det är en synlig en.

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela