Emmrick

För var dag blir det bättre, men bra lär det aldrig bli.

Publicerad 2012-06-29 16:32:54 i Min vardag!,

Här sitter man med "hängbuk" och trasigt hår efter livets alla dagar.
Man hinner aldrig tänka på hur man ska bli smal, eller genomföra det. Ist så "tycker man synd om sig själv" för att man är fet, och vad gör man åt det? Jo man tröstäter lite mer så det känns bra för stunden, men åt helvete framåt.
Mitt bmi säger att jag är för kort för min vikt, så jag tar på mig ett par höga klackar!.


När jag var liten så hade jag en plan!
När man var 25år så skulle jag bo i ett stort hus med min kära vän. Vi skulle självklart bo med våra tillsammans 7 barn och ha två otroliga hunkar som för övrigt skulle vara ekonomiskt oberoende.
Man skulle vara snygg, Inte som hollywood fruar, Utan modellsnygg. Men nu sitter man här fyllda 22 år och jobbar som telefonförsäljare och bor med min syster och hennes respektive i mor min´s föredetta lägenhet, & min bästa vän dog. Tajt plan man har att genomföra på 3år & vännen ska hinna återuppstå!

Bara att ruska till sig själv och ta sig i kragen att göra det bästa av livet..
Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela