Emmrick

...

Publicerad 2013-04-23 15:33:00 i Min vardag!,

Eftersom appen aldrig fungerar så blir det ont om inlägg!

Men i söndags fick jag besök av min far med respektive, samt småsyskonen. Tur att en katt & kakor Kan få barn nöjda :). Trevligt trevligt! & en blomma fick man även :)

Igår efter jobbet kom en av alla kusinerna förbi med sin familj, lite kaffe & prat, & mamma kom även hon på visit.. Fast på en glas vin :)

& med det kan jag säga det känns så jäkla bra att ha ett liv igen!! & jag längtar ännu mer efter att få "sommarlov" & inte behöva jobba till kl 21 vareviga dag!

Jag vet hur det känns, jag har varit där..

Publicerad 2013-04-18 23:03:00 i Min vardag!,

 
Ibland blir hjärnan knäpp, Jag fick in att jag imorgon ska på begravning igen... på samma kyrkogård där min älskade ligger, jag kunde bara tänka jag måste köpa ljus... Jag måste hälsa på... jag måste visa att jag fortfarande älskar henne att hon fortfarande är bland det bästa som hänt mig.. Sen kom gråten! man kan inte lära sig leva med det, att gud tog en av de viktigaste människan i ens liv. & på det så måste jag nu avboka min tid hos kuratorn, den tid jag försökt få i 8 veckors tid, för man nu ska på en begravning..
 
Nu poppas det iaf min stora idol!, peter lemarc! Medans jag lagat mat.. & btw överlycklig tjej som fick boken av farmor i födelsedagspresent :)
 

Lill-lördag!

Publicerad 2013-04-18 18:49:00 i Min vardag!,

Det blev allt en Afterwork igår, & det får man sota för idag. I sängs kl 05!
Men vad gör väll det! Nu kan jag iaf känna att helgen är efterlängtad, UTAN alkohol (förhoppningsvist).

Gudmor

Publicerad 2013-04-16 21:56:00 i Min vardag!, Theo-bus,

Usch & fy vad man missat med saker!
Jag har ju varit på dop också!
Älskade lilla theo-bus har fått en gudmor & gudfar, varav en av dessa två är jag!

Sen ankomst av mig & sedan sen ankomst av han som spelar på stora pianot!, men efter en kvarts väntan så blev det av!, hade ingen aning om vad som skulle göras & hade även tagit några glas dagen innan... Men vad gör väll det. Allt gick igenom.

NomNom!

Publicerad 2013-04-16 21:46:00 i Min vardag!, Recept/Mat!,

Nu räknar man ned dagarna..för snart har man sommarlov!! Känner mig nästan arg & irriterad varje dag jag går till jobbet nu, kan inte sätta fingret på varför..

Nu är det min matvecka här hemma på Fabriksgatan :) & det innebär mat som jag tycker om! Med lite slit har jag hittills tillagat hemmagjord potatissallad( en favorit som enligt sambos skall lagas var tredje vecka) & igår blev det hemmagjorda köttbullar, med pasta & ostsås! Samt gräddstuvade morötter!!
Nomnom! & så ordna jag pannkakor i samma veva till frulle!
Jag kommer attans leva på pannkakor när jag slutat jobba :)

Idag på schemat falukorv i ugn!!
Mat är fan min passion, jag äter inte för att jag är hungrig, jag äter för att det är gott! (Den värsta sortens passion)

...

Publicerad 2013-04-04 15:11:00 i Min vardag!,

Blev en "sväng" förbi mamma Lena igår efter jobbet. Där väntade hela släktet! Kusinerna skulle sova över, så det blev vin, en massa bus & diskussioner om läskiga saker.

Idag mår man lite som man förtjänar, att leka & dricka några glas vin en onsdag till kl 03.00 är inte en bra idé!

Och det är stora förändringar i mitt liv! Idag sa jag upp mig, platsen jag befunnit mig på i 3år skall jag inte längre befinna mig på. Så sista april tackar jag för mig!

Lycka & sorg

Publicerad 2013-04-03 20:34:00 i Min vardag!,

Inte haft tid eller inte orkat, välj själv vilken ursäkt för att bloggen fått stå still..

Påsken har varit lyckad (typ)!

Den började rejält olyckligt, då man vakna av ett samtal om att min moster tyvärr gått bort, vi stod inte varandra nära, men mina tankar går till alla barnen! & man känner även lite skuld att man inte haft den kontakt som en familj/släkt ska ha!

I var på väg att ställa in förlovningen, men vi tog oss i kragen & gick igenom planeringen!
Vi började dagen med sen lunch på Hellas, grekisk mat var Max önskan!
Efter maten blev det bad & bubbel, samt Max olika önskemål av snacks!
Fredagskvällen fortsatte vi firadet med flera nära & kära vänner,själva frieriet & även pitchers! Så nu har man friat! Inte världens finaste, men väl anpassat efter oss! Kan notera att ringarna låg i ett kinderägg!

Förlovningsdagen var på lördagen, men på grund av påsk fira vi dagen innan.
Lördag blev det dock att skåla med familjen i samband med påskfirandet.

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela