Emmrick

2013 är ett minne blott, ett helt år har gått!

Publicerad 2013-12-31 17:33:28 i Min vardag!,

Sista dagen på året, imorgon är det helt plötsligt 2014. 
Helst hade jag valt att spendera dagen som många andra vuxna, en middag med vänner, bubbel att skåla, fyrverkerier, & återigen få höra orden "ring klocka ring"från ljudet på tvn. Men vi ska på partaj, sådär som det var när man var 16. 
Men nu ska vi se det positivt, alla goda vänner får jag iallafall spendera kvällen med :)  & att det kommande året fyller jag 24, ska spendera mina dagar på ett jobb jag trivs & studera. Det känns som att jag är på rätt väg & håller tummarna för att allt går vägen. 
 
Året har gått i rekordfart, även om det inte var något speciellt år, men några få ögonblick har jag kvar i minnet.
 
Den 4e februari flytta jag för första gången hemifrån & blev sambo med två män & helt plötligt blev vi med katt! 
Även om det inte var perfekt så var det den roligaste tiden i år! Man var aldrig ensam & oftast inte uttråkad. 
 
 
Den 30 mars tog vi steget in i det seriösa, vi förlova oss! Vi är ett steg ifrån oskiljaktiga, & jag älskar denna man obeskrivligt mycket! 
 
 
Den 30april var en jobbig dag, sista dagen med trygghet, det var då jag hade fått nog, sa upp mig & gjorde min sista dag på jobbet, den plats jag spenderat 3år på. Idag känns det som ett bra val, eftersom jag vågande ta steget att gå vidare & se vart jag hamna, där jag alltid trott & viljat, på förskola! 
 
 
Den 1a september tog vi steget ytterligare i vår relation, att flytta ihop (själva). Boendes på helt andra sidan stan än vad jag är van vid, men min syster valde samma väg & nu känns allt tipp topp här på norr! 
 
November fick jag nytt jobb & kom in på skola, men verkligheten börjar först i januari! 

 
Man både hör & ser alla de där löftena, nyårslöften. Är det någon som håller dom? Jag ska återigen ge mig ett försök att lura i mig själv att jag klarar något på ett år, så 2014 ska bli mitt år!
 
Min standard är att gå ned i vikt, men efter alla dessa år har jag kommit på att jag kommer inte klara det för ett löfte jag gav mig själv på nyår. Jag tycker helt enkelt alldeles för mycket om mat.
 
Så 2014 ska jag:
Ta körkort 
Börja på universitetet
Sluta röka!! 
 
Nu håller vi tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela