Emmrick

Min önskelista

Publicerad 2013-12-03 19:45:00 i Min vardag!, Tips & trix!,

Jag dricker nu min tredje kopp kaffe på mindre än en timma, vilket känns ganska onödigt med tanke på att jag ska upp tidigt för jobb imorgon, & kaffe får mig inte att somna..får efter koppen byta ut innehållet till te.
Jag har under tiden jag lagat mat & klunkat kaffe suttit i brist på annat och spånat på julklapp till mig själv, ibland får man hjälpa tomten på traven.
Jag har också sådan tur när det är ett flertal saker man fastnat för att äga, att jag fyller så snart som februari, så räcker inte ekonomin till allt nu kan jag bara önska mig i födelsedagspresent av en snäll mamma :)
 
Jag blev helt fasinerad av denna produkt, såg recept om zucchini pasta och blev helt fast i tanken.
En "Grönsaksvarv", det måste vara en av de bästa köksredskap jag sätt :) & med tanke på hur gott tillagad  zucchini, kycklig, kokta morötter, champinjoner och curry är tillsammans, så vet jag hur välanvänd den kommer bli!
 
Jag tycker inte vi har det fult hemma, vi har det speciellt. Men de "laxrosa" stolarna färgar dessvärre av sig på väggar och golv, & har nu blivit erbjuden dessa snyggingar av min styvpappa, men som ni kanske ser är det barstolar & då fungerar dessvärre inte mitt bord jag sparat sedan -94.
Jag fastna helt för dessa klaffbord, eftersom de är praktiska & man kan själv välja höjden.. inte så fasligt dyra för min ekonomi heller, vilket är toppen. Synd dock att det bara finns vit & ljust trä. Jag tänkte sätta två stycken brevid varandra så det blir längre. Det kanske blir ganska osocialt, men vi äter ändå alltid i vardagsrummet & har inte så ofta gäster som sitter i köket heller.
 
 
 Och i julklapp av mamma får jag denna "skönhet", mest eftersom vi har en idag och vill matcha. Vi har ju ett stort behov av klädförvaring, just därför anledningen till att mina kläder alltid ligger på golvet, och tanken på hur min katt misshandlar mina kläder känns inte okej!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela