Emmrick

Sömnen är en gåva som sig själv förtär..

Publicerad 2013-02-28 14:10:00 i Min vardag!,

Ibland är man klok alldeles för sent, så igår när jag borde ha legat hemma & sovit för att komma ikapp missad sömn så blev det ist en Afterwork!

Först "pub"/pitchers men efter att vi fått fribiljetter gick vi över gatan till strömpis! Innan hemgång en hamburgare att ta med sen så däcka man av sömn. Idag känns det inte lika smart att ha varit ute en onsdag.. Men det är ju för att jag hatar bakismage! Tur att Apoteket har lösningar för alla problem.

Nu ska man slita fram till kl 21 när man ist ska hem & städa för imorgon är det Afterwork med jobbet!

Helg åter igen

Publicerad 2013-02-24 16:46:00 i Theo-bus,

Lördag: Fick ett ryck att städa på morgonen efter 12 timmars sömn (välbehövligt)! & sen kom theo-bus för att spendera dagen med moster, kvalitetstid på hög nivå. Jag älskar barn men känner efter ca 5 timmar med theo att jag är verkligen INTE redo. Dock gick det utmärkt fram till kvällen när det enda som kunde trösta var mamma..

& kvällen tog oss sedan till lord laktos, lite dryckesspel & gott sällskap, även om det mest blev vatten för min del, men det är jag glad för idag då jag nu ska bege mig till samma adress är att vara flytthjälp (som belöning PIZZA!)

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken...

Publicerad 2013-02-20 13:40:00 i Min vardag!,

Det är som hela staden blivit tokiga!
Alla förändrar sig & är träningstokiga, dieter hit & dit.

Vart kommer motivationen ifrån?
Jag önska jag hade ork & nu kan jag inte längre skylla på tid, mängder på bygget tränar trots att dom har samma arbetstider som mig.
Jag har verkligen inte ork eller motivation, det måste ske något snabbt för att jag ska vilja fortsätta.
Sen också dieterna.. Först & främst hur tråkig mat kan folk äta & samma varje dag, mat för mig är något som man äter för att det är gott inte för att det är ett måste.
Och jag förstår inte hur folk har råd att lägga pengar på just specialmat, en annan har ju alltid valt av de billigaste slaget, både i vara & val av middag.

Hur ska man få till den där motivationen, att orka gå upp tidigare för att använda all son energi som man egentligen borde ha sparat till jobbet..?

Alla <3 s dag

Publicerad 2013-02-15 10:06:00 i Min vardag!,

Som fortsättning på gårdagens inlägg & händelser..
Kan inget annat än att vara lycklig!!
Jag har inte firat alla hjärtans dag förut, om man bortser från att jag gett en blomma & fått i Retur ett halsband en gång i mitt nu 23åriga liv..
Blev nästan lite tårögd igår när jag kom hem & där vänta det rosblad in i rummet & hela sängen, med passande musik till, & beställt pizza (kanske inte romantiskt men gott)!!
Kärleken min hade även köpt hjärtan att ha i badet, men det tar vi på söndag.

& det behöver inte vara alla hjärtans dag, jag är kär varje dag i denna man & lycklig!

Hipp hipp hurra!/ alla <3-dag

Publicerad 2013-02-14 14:24:00 i Min vardag!,

Hipp hipp hurra!
Idag fyller jag 20år för 3e gången i mitt liv, känner mig som 17 för att jag inte kan använda mitt leg.

För första året någonsin har jag inte mamma som väcker mig med paket, denna gång blev det två karlar som höll stämman på "ja må hon leva".. Jag är inte bitter, det kändes så jävla bra att bli uppvaktad av mina sambos! Paket som jag är supernöjd med :) & filafrukost, Lill-Annas krämkaka mm... Namnet fick det att låta som ngt helt annat!
& nu när man är vuxen så firas man i helgen med familjen, inte längre ett måste att fira samma dag, tur är väll det!

Men för att bortse att min ålder stiger så är det ju även alla hjärtans dag! Maxen min fick ngt bara för symboliken då min ekonomi var som bortblåst denna månad.. & jag tackar syster för rimmet.

Nu ska det jobbas ända fram till kl 21 & sedan blir det att "fira" alla hjärtans dag :)

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela