Emmrick

Vikariejobb & saknad.

Publicerad 2013-11-26 17:02:57 i Min vardag!, Theo-bus,

Att man kan ha sån tur att man arbetar på en vikariepool där man hela tiden har jobb,  & hitills på samma avdelning. Det känns tryggt, & jag trivs som fisken i vattnet, även om jag säkert skulle vara mer passande på en kommunalägd förskola då de arbetar lite annorlunda.
Ja och tänka sig idag ringde BBU mig, dvs vikariepoolen för just kommunala förskolor. Jag känner mig kluven, då jag inte anser att jag kan arbeta på båda två under samma period. Jag har min trygghet på alsalam, jag trivs med både fröknar & barnen, och jag vet att jag får jobba mycket. På BBU, ska man på nya förskolor, man ska lära sig nya "rutiner" & namn vareviga dag. Det är samma lön, & jag kan inte anse att det spelar in om man trivs med vad man gör. Nackdelen är då att jag fått "inside information", kommunala förskolor använder sig inte alltid av BBU längre, så timmarna blir färre, iallafall eftersom det är betydligt fler anställda.
 
-Jag får helt enkelt suga på den karamellen.
 
 
Idag fick jag något jag har saknat hela helgen. Jag fick då allt gosa med min lilla kille, & snäll moster som man är fick han välja godis att få mumsa på efter en dag på dagis. Man blir ju helt galen av saknad när man möter barn hela dagarna.. mosters lilla älskling är världens finaste kille!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela