Emmrick

Födelsedagskalas

Publicerad 2014-02-15 02:11:46 i Min vardag!,

Fyller man en vardag som en hederlig arbetare får man till större del fira in den nya siffran som läggs på åldern på helgen. Eftermiddagen blev därför att spendera hos min kära syster, släkten kom för att fira, även om morfar uppenbarligen tror att jag är född ett år senare. Man blir alltid lika glad när man får något man precis vill ha & viljat köpa. Just för min del innebar det ett par vita påslakan, pläd, champagne & vårskor! Ja mamma hade lite mer än så att ge, som glatt pyntar vårat hem (blommor,glas, osv). Jag är så glad att genom födelsedagen kommit ett steg närmare den där perfektionen jag är ute efter i hemmet.

Kvällen tog vi med stormsteg, kära vänner kom på visit med ett glatt humör & presenter! Tänk att jag till och med fick min "yogagroda" av herr karlbom! Jag har en sådan högt upp på hyllan då någon tyvärr bestämde sig för att den var gräslig & en smäll i bordet fick stackarn. Men nu, nu har jag en ny som jag glatt pyntar så alla kan beskåda! 

Tack släkt & vänner för en alldeles underbar lördag! 😘
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela