Emmrick

Födelsedagspresent!

Publicerad 2014-02-04 22:59:34 i Min vardag!,

Efter arbetsdagen tagit slut var det bokat att inhandla min födelsedags present, jag fyller ju ändå år nästa vecka & man vill ju vara ute i god tid(öppna innan), speciellt med tanke på vad man önskat sig! Som jag nämnt i ett tidigare inlägg förstod jag innebörden med produkten efter att jag fått en från jobbet att dokumentera i där, så varför inte ha en på fritiden?! Därför tackar jag mamma & mig själv! Samt Max för hjälpen också. Jag ska inte öppna paketet förrän den 14! ( eller så gjorde jag det redan när jag kom hem😜) 
Supernöjd! Dock blev jag besviken på urvalet av skal, det rosa var ju slutsålt! 

Funderar på om man ska ta och slumra in snart, imorgon vankade det både skola och jobb igen, precis som igår.. Och jag har redan fått besked om att jag är inbokat att arbeta veckan ut (vikarie torsdag-fredag). Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela