Emmrick

Ja må hon leva..

Publicerad 2014-02-14 23:02:14 i Hemljuvahem, Min vardag!,

Det känns att man är ett år äldre, är både visare & är avundsjuk på barnen på förskolan som får sova middag. Men jag står fast vid att jag är 20! 
Jag börjar redan bli nojig inför nästa år, när min ålder når det stora talet 25! Man vill gärna ha åstadkommit något i mitten av livsfasen.


Jag fick ett underbart uppvaknande av min kära fästman (frukost på sängen & skönsång i form av "ja må du leva"), dock en timma senare än jag borde, så stressen till jobbet fick mig att vakna till liv. Kvällen firades genom ett besök av farmor, faktiskt första gången hon är på besök & ser hur jag Borås redan jag flyttat hemifrån, man får hoppas att jag inte utstråla allt för mycket barnslighet i hem & beteende av "värdinna". Sedan tog vi oss vidare till våra vänner för att vara lite sociala sådär på alla hjärtans dag. & natten spenderades framför en film! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela