Emmrick

Snart är det dags igen

Publicerad 2014-02-05 19:14:43 i Min vardag!,

Som varje år återkommer högtiderna igen, dvs att alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg! Misslyckat försök i att planerar en sådär kväll som all andra firar så slutar vi hellre med att köpa hämtat & kika på en film. Vi hade planerat bio och restaurang, men bion ska tydligen inte anpassa sin premiär efter oss. 

Förr året var första gången jag verkligen vart med om ett riktigt firande. 
Dvs Rosenbad på sängen, skumbad fyllt med hjärtan & fästmannen hade till och med förberett en spotifylista med "romantisk" musik att ha i bakgrunden under kvällen. Det kändes lite som på film, men det kändes bra! 

Men nu är ju tanken, även om det är jag som fyller så förtjänar fästmannen ändå en alla <3-s dag present!  

Jag vet vad jag ska försöka köpa till min läckerbit, men för andra som inte har något i tanken så kan jag säga att skit i hjärtan & sånt trams, köp något kul! När man ändå får chansen ;p (det tråkigaste att ge på alla hjärtans dag är nog underkläder, ajabaja!) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela