Emmrick

Tredje gången gillt!

Publicerad 2014-02-05 21:51:01 i Min vardag!,

Som man brukar säga, 3e gången gillt, idag dök äntligen mitt (förmodligen av chefen) efterlängtade polispapper ned i brevlådan! Vid första försöket skulle det ha kommit i slutet på november, men uppenbarligen blev jag bortglömd som vanligt, av posten antar jag. 
Dagen är "slut" den gick fortare än anat, det börjar alla vardagar göra (utom måndagar) sedan man börjat jobba & gå i skolan. Egentligen gillar jag det inte, eftersom det känns som man bara blir äldre och äldre, utan att egentligen ha åstadkommit något under tiden. Vi avslutar denna onsdag med hämtmat återigen, det har blivit en standard dagar när vi har mycket skola & jobb. Men jag kan också ärligt säga att jag aldrig skulle ställa mig och laga mat med så lite energi i kroppen. 

Längtar lite till fredag nu när de dagar som springer förbi har just sprungit förbi,  två lite segare dagar väntas nu, men jag kommer nog vara nöjd när jag är placerad på jobbet imorgon igen, man kan inte känna sig nere bland massa söta små barn! 
Blev idag även erbjuden Kvällsjobb på lördagar, tackade nej då det blir för mycket, men chefen ger sig inte, utan vill att jag ska tänka över det & ge besked inom två veckor igen.. Nu när jag tänker efter skulle det vara en kul sak, att lära barn simma, men jag har ju faktiskt ingen aning om hur man lär ut en sådan sak! Tyvärr. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela