Emmrick

Födelsedagsönskan.

Publicerad 2014-01-19 13:35:09 i Min vardag!,

Jag hade inte riktigt förstått innebörden med en Ipad, tyckte det verka som en onödig ersättning för en laptop. Efter en vecka med Ipaden på jobbet märker jag av möjligheterna, och hur mitt liv skulle förenklas i studierna, lat som jag är! Möjligheterna är oändliga! Fine att det finns som min sambo säger, bättre funktioner med samsungs surfplatta eller andra android, men det finns också en anledning till varför jag har Iphone, ENKELT! Har jag inga valmöjligheter till att ändra om så behöver jag inte bli allt för involverad i att ordna och dona & adrig få till det som jag önskar. Med min Iphone kan jag inte göra så mycket så jag slipper ens tanken på det!
Så till födelsedagen är en Ipad både högst upp på listan & det enda på listan (till mamma), som hon har tjatat på mig att jag ska önska mig det sedan den första kom ut, bäst att lyssna på mammas goda råd :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela