Emmrick

Söndag.

Publicerad 2014-01-13 00:36:00 i Min vardag!, Theo-bus,

Spenderat dagen hos familjen bäckström & längtan att få börja skolan, att få ett bra jobb & köpa hus (i den ordningen) har aldrig vart större! Grymt avundsjuk på deras fina boning. Trevligt sätt att avsluta helgen!
 
Denna vecka börjar allvaret, komvux registrering på olika dagar i veckan. Såg nu schemat för mina måndagar framöver och undrar vad jag gett mig in på. Men en sysselsättning på 110%, vad hade jag förväntat mig egentligen!?
Tur att jag inte börjar skolan fören på tisdag iallafall, och nu väntas tre dagar med jobb!  Känns som jag inte har den blekaste vad jag gör nu för tiden, vad har jag gett mig in på? Jag har iallafall någon sysselsättnin, det kunde varit värre. Eftersom mina kurser inte startar fören tisdag kan jag spendera morgondagens fritid till att ta veckans första träningspass, om jag nu klarar det efter dagens.. får helt enkelt se vad träningsvärken bjuder på.

Vill även dela med mig av min missnöjdhet över snön, nu passar det allt att komma!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela