Emmrick

Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?

Publicerad 2014-01-29 21:00:00 i Min vardag!, bloggutmaning,

Klurig fråga, varför? Jo just för att jag faktiskt inte känner igen mig i någon av profilerna. Men antar att jag behöver ge ett svar och får då helt enkelt välja den jag är mest lik, det blir "The liker". Låter som en supertråkig profil, men jag är oftast inte så aktiv på facebook, har börjat tappa lite intresset för det, det är bara samma gamla visa, like this & like that! Delade inlägg & bilder. Jag må va en "liker", men jag varken delar eller gillar sidor, endast vänners inlägg.
När jag läste profilerna försökte jag hitta en, endast en som inte fanns i min lista men tyvärr misslyckades jag. Alla profiler ryms i min vännerlista. Men det finns endast två jag har svårt för och det är "The dramaqueen" & "The gamer".
 
Vilken profil är du?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emmrick

Bor med fästmannen Max, vi har även katten Pukesicle (pukie) Larsson & Jocke Saurus! Moster till världens finaste Theo-bus. Jag gillar att tillaga allt från bakverk till middagar, Samt att ordna i hemmet. Arbetar som barnskötare & studerar. Enjoy! (Kontakt; Emmabaeckstromp@hotmail.com)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela